Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

What Do We Do With the Drunken Sailor?

 1  2  3  4  5  6  7  >

Nimi

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
 

Nimi: Allu

26.03.2017 23:51
Katarina hätkähti Rhonan yllättäen tullessa nopeasti viereen ja napaten pullot hänen käsistään. Naisen katse kävi toisessa, kunnes se sitten kääntyi edessä kulkevan Dahlian selkään hetkeksi.
"Koska Dahlialla on varaa komentaa. Hänellä on kokemusta ja hän on periaatteessa ylemmässä asemassa", Katarina vastasi sen jälkeen kun oli hetken miettinyt asiaa. Niin, periaattessa Dahlia oli ylemmässä asemalla. Siinä missä Thore ja Julio olivat ainakin Malcolmin oikea käsi, Dahlian voisi sanoa olevan hänen vasen kätensä. Nainen oli silloin tällöin turhan röyhkeä, mutta sisua toiselta löytyy ja kyllä Dahlia joskus oli mukavaa seuraa.

Nimi: Anni

26.03.2017 23:25
Rhona seurasi Dahlian ja myyjän väittelyä aidosti hämmästyneenä. Dahlia oli jollain tapaa erittäin uskomaton. Rhonalla itsellään ei juuri ikinä ollut tarvetta tinkiä. Pelastettuaan kauppiaan tyttären oli hän aina pääsyt halvemmalla. Dahlian komentaessa taas Katarinaa Rhona putosi taas maan pinnalle.
"Miksi annat hänen käskyttää noin?" Rhona kysäisi Katarinalta saatuaan tämän kiinni ja poimittuaan lähinnä nyt pullot naisen käsistä ihan vaan, jotta eivät menisi rikki.

Nimi: Allu

26.03.2017 06:52
Dahlia seurasi sivusta tilannetta. Kauppias hymyili tyytyväisen oloisena ja otti sitten ylimääräiset tavarat pois tiskiltä, jättäen jäljelle vain Rhonan sivuun pistämät tavarat. Kun myyjä ilmoitti hinnan, Dahlia päätti tulla väliin. Kauppias pyysi suorastaan ryöstöhintaa.
"Ehei, tuo on jo liikaa", Dahla tokaisi samalla kun otti katsekontaktin myyjän kanssa. Myyjän ja naisen välille tulikin pieni väittely. Kauppias ei millään olisi halunnut myöntää hinnan olevan törkeän korkea eikä häntä myöskään huvittanut laskea sitä. Dahlia taas tinki sen minkä kerkesi, nainen oli niin jääräpäinen että pystyi näkemään miten kauppias alkoi murtua tarpeeksi kauan väiteltyään Dahlian kanssa. Pieni suukopu havahdutti Katarinankin seuraamaan tilannetta sivusta.
"Tämä oli viimeinen tarjous. Ota tai jätä, satamasta löytyy kyllä joku toinenkin jolta voimme ostaa nämä", Dahlia ilmoitti. Lopulta pienen mietinnän jälkeen myyjä suostui laskemaan hintaa huomattavasti reilumpaan. Siihen Dahliakin suostui ja kaupat saatiin tehtyä.
"Katarina, sinä voit kantaa nämä tavarat", Dahlia ilmoitti ja lähti sitten ulos odottamaan Rhonaa ja Katarinaa. Katarina keräsi tavarat nopeasti tiskiltä, vilkaisi Rhonaa kuin varmistaen että kaikki tarvittava täältä on hankittu ja sitten vaaleahiuksinen astelikin jo Dahlian perään.

Nimi: Anni

25.03.2017 09:23
Rhona laski tarkistamansa lääkkeet takaisin pöydälle ja katsoi kauppiaan esille nostamia pulloja. Heti näytti paremmalta. Rhona kävi taas kaikki pullot läpi napaten sitten pari vähän sivummalle. Ne hän halusi. Rhona tarkisti vielä ensiaputarvikkeet ja ilmoitti sitten haluavansa ne sivuun laittamansa pullot, ensiaputarvikkeet ja yhden lääkkeen.

Nimi: Allu

25.03.2017 06:06
Kauppias kaivoi esille pari muuta pulloa ja asetti ne tiskille.
"Tässä on vahvimmat joita minulta saa", kauppias tokaisi ja antoi sitten naisen tutkia rauhassa pulloja. Dahlia seurasi vierestä Rhonaa ja piti käsiään taas puuskassa. Välillä naisen katse harhaili kauppiaaseen ja Katarinaan, mutta lopulta se palasi aina takaisin tiskillä oleviin tavaroihin.

Nimi: Anni

24.03.2017 22:37
Rhona säpsähti Dahlian yhtäkkiä kutsuessa häntä, mutta käveli kuitenkin naisen luokse. Nainen sitten tarkkaili esille otettuja tarvikkeita. Ensin nainen tarkisti alkoholit, kuinka vahvoja, minkä merkkisiä ja niin edelleen.
"Ei sattuisi olemaan mitään vahvempaa?" Rhona kysäisi sitten samalla kun laski viimeisenkin pullon käsistään. Parasta olisi skottilainen viski, joka oli lähes kuin puhdasta etanolia. Rhona silmäili lääkkeitä vielä. Yksi oli sellainen, josta saattaisi olla hyötyä.

Nimi: Allu

24.03.2017 01:24
Dahlia asteli kauppiaan luokse ja alkoi kyselemään, mitä kaikkea tuolta löytyisi. Parhaillaan he voisivat saada suurimman osan tavaroista jo täältä. Kauppiaan selittäessä ja Dahlian kuunnellessa Katarina katseli ympärilleen hetken, kunnes asteli lähemmäs tutkimaan jotain lähempää. Mielenkiintoista. Naisen silmiin pisti myös jotain, joka muistutti hieman häntä entisestä kodistaan Ruotsissa.
"Onko tässä mitään, josta olisi jotain hyötyä sinulle?" Dahlia kysäisi pian Rhonalta ja viittoi toista tulemaan lähemmäs katsomaan, mitä kauppias oli ottanut esille. Paria lääkettä tuolta löytyi myös, sekä kangasta, riepuja, eri alkoholeja sekä jonkinlaisia ensiaputarvikkeita. Nuo nyt olivat ainakin sellaisia, joita he olivat etsimässä satamasta.

Nimi: Anni

23.03.2017 21:03
Rhona huomasi asettuneensa kävelemään Katarinan ja Dahlian väliin. Jotenkin se tuntui turvallisemmalta. Mitään nainen ei sanonut, kuikuili vain ympärilleen aikalailla tauotta. Nyt päivän aikaan liikkeellä oli enemmän ihmisiä, eikä Rhona pahemmin asiasta tykännyt. Pieneen puotiin päästyään Rhona katseli ympärilleen, mutta pysytteli edelleen Katarinan ja Dahlian lähettyvillä.

Nimi: Allu

22.03.2017 20:13
Dahlia piti käsiään puuskassa ja kuunteli Rhonan vastausta. Selvä, eli ensimmäiseksi voisi napata viskipullot kun ne nyt olivat ensimmäisenä tarjolla satamassa. Dahlia vilkaisi sitten Katarinaa ja lähti sitten kävelemään satamaan. Samalla hän muisteli, mistä päin löytyisi mitäkin. Satama oli onneksi melko selkeästi jakautunut eri alueisiin joista sitten saisi helposti hankittua kaiken tarvittavan. Kuten Malcolm oli myös pyytänyt, Dahlia piti ympäristöä silmällä sen varalta, jos joku alkaisi käyttäytymään röyhkeästi ja epäilyttävästi. Nainen ei ainakaan katselisi kauaa sellaista meininkiä. Ei mennyt kauaakaan kun Dahlia pysäytti porukan ja vei sitten pieneen kaupan tyyliseen, jossa oli erilaisia juomapulloja sekä pientä hyödyllistä tavaraa, kuten kankaita, riepuja ynnä muuta.

Nimi: Anni

22.03.2017 15:48
Rhona vain nyökkäsi Malcolmin sanoille. Jos mies kerran olisi halunnut Rhonan heräävän aiemmin, olisi tullut herättämään. Malcolm vielä sitten käski Dahliaa pitämään ympäristöä silmällä, jolle Rhona ei vaivautunut edes kohottamaan kulmaansa. Tässä oli nyt taas jotain meneillään tai Rhona yliajatteli asiaa. Oli miten oli, ei nainen jaksanut olla asiasta kovinkaan kiinnostunut.
"Perus ensiaputarvikkeet nyt ainakin, vähän jotai muuta tarviketta, ehkä jotain lääkkeitä ja pari pulloa viskiä", Rhona vastasi Dahlian kysymykseen. Nainen oli taas tuttuun tapaansa kylmä ja etäinen. Aivan kuin viimeöinen ei olisi edes tapahtunut.
"Katsoo nyt, mitä kaikkea löytyy", Rhona lisäsi vielä lähtien sitten astelemaan pois laivasta.

Nimi: Allu

21.03.2017 23:21
Katarina seisoskeli Dhalian ja Malcolmin vieressä, kuitenkin keskittyen enemmän katselemaan sataman suuntaan. Samalla hän hieman kuunteli, mitä kaksikko keskusteli mutta suurimmaksi osaksi Katarina kuitenkin tutki katseellaan satamaa. Se kun oli aina aivan erilainen päiväsaikaan. Rhonan ilmestyessä paikalle Malcolm ja Dahlia lopettivat keskustelun ja kääntyivät molemmat katsomaan Rhonaa.
"Huomenta, aamu on jo pitkällä mutta mikään kiire tässä ei ole. Kuten eilen jo totesin, pääset tänään hankkimaan kaiken tarvitsemasi satamasta. Katarina ja Dahlia tulevat mukaasi. Dahlia tuntee sataman parhaiten, joten kerro vain mitä tarvitset niin hän johdattaa teidät sinne", Malcolm kertoi ja vilkaisi sitten Dahliaa. Dahlia seisoi miehen vieressä kädet puuskassa ja nyökkäsi vastaukseksi. Kapteeni käänsi katseensa sitten takaisin Rhonaan.
"Dahlialla on rahat valmiina. Jos satut löytämään itsellesi jotain mitä haluaisit, vaatetta tai muuta, saat luvan ostaa niitäkin myös", Malcolm jatkoi. Katarinakin oli kääntänyt katseensa satamasta Rhonan suuntaan ja hymyili toiselle hieman.
"Eiköhän siinä sitten ollut kaikki. Tulkaa ajoissa takaisin, illalla alkaa valmistelut huomisaamun lähtöä varten. Niin, ja Dahlia", Malcom käänsi katseensa naiseen ja vaihtoi katseita tuon kanssa hetken, "kuten aiemmin jo keskustelimme, pidä ympäristöä silmällä."
"Totta kai, voit luottaa minuun", Dahlia vastasi. Kun Malcolm lähti takaisin hyttiinsä, nainen hieraisi niskaansa ja käänsi katseensa ensin Katarinaan ja sitten Rhonaan.
"Osaatko tähän hätään kertoa, mitä tarvitset?" Dahlia lopulta kysyi naiselta ja vaihtoi painoa jalalta toiselle.

Nimi: Anni

21.03.2017 23:07
Rhona ei ehtinyt edes sanomaan Katarinalle huomenta ennekuin nainen jo katosi. Ensinnäkin Rhona oli vasta herännyt, eikä siis toiminut täydellä teholla. Toisekseen Katarina ei oikeastaan muuta tehnyt kuin astunut ensin huoneeseen ja samantien ulos. Toivottavasti Rhonalla ei kovin kova kiire ollut.
Rhona haukotteli uudemman kerran ja haroi sekaista tukkaansa sormillaan ennenkuin solmi sen kiinni tuttuun tapaansa. Samalla hän muisteli, mitä kaikkea laivan varastoista jo löytyi ja totesi, että perus ensiaputarvikkeet ainakin puuttuivat. Muutamaa peruslääkettä olisi hyvä löytää ja joitain perustarvikkeita. Niin ja pari pulloa viskiä, se toimi hyvin haavojen desinfioimiseen.
Nostettuaan tyynynsä takaisin sängylleen Rhona lähti tassuttelemaan kannelle. Katarina oli puhunut monikossa. Kukakohan heidän mukaansa oli tulossa?

Nimi: Allu

21.03.2017 22:48
Melko aikaisin aamusta Malcolm oli käynyt hoitamassa asioita satamassa jälleen. Tosin, loput jutut jäisivät miehistön hommiin sillä mies itse oli jo omat juttunsa hoitanut. Jossain vaiheessa aamua Malcolm myös muisti, että Rhonan pitäisi käydä hakemassa tarvikkeita satamasta itselleen. Pitihän toisen saada töitään tehtyä ja todennäköisesti laivasta puuttuisi sellaisia tarvikkeita, joita Rhona tarvitsisi. Malcolm sitten odotti jonkin aikaa, kunnes bongasi Katarinan ja Dahlian. Saisivat käyttää Rhonaa satamassa. Katarina lähetettiinkin hakemaan Rhonaa samalla kun Malcolm selitti Dahlialle, mitä naisten pitäisi satamassa tehdä ja myös antoi tarpeeksi rahaa jotta voisivat ostaa tavaroita.
"Huomenta", Katarina sanoi astuessaan naisten makuutiloihin ja huomatessaan, että Rhona on hereillä. Hän ei ollut viitsinyt toista herättää aiemmin, toinen kun näytti niin levolliselta. Lepoa Rhona oli kaivannut, sen Katarinakin pystyi kertomaan vain vilkaisemalla toista.
"Menemme kohta satamaan ostamaan sinulle tarvikkeita. Nähdään kannella, odotamme sinua siellä", Katarina ilmoitti hymyillen ystävällisesti ja lähti sitten takaisin kannelle.

Nimi: Anni

21.03.2017 22:41
Rhona heräili taas jossain vaiheessa vihdoin edes jotenkin levänneen oloisena. Hän ei tiennyt mitä kello oli, hän ei hetkeen tiennyt missä oli eikä hän löytänyt tyynyään. Haukoteltuaan Rhona kampesi itsensä istumaan ja vain katseli ympärilleen. Ainiin... Ei enää sellejä. Ja tyynykin löytyi lattialta sängyn vierestä.

Nimi: Allu

21.03.2017 22:23
Malcolm naurahti Rhonan mutinoille ja katsoi miten nainen kipitti alemmalle kannelle. Tottahan se oli, mies oli unohtanut Rhonan hetkeksi. Hetken Malcolm katseli vielä tähtitaivasta, kunnes lopulta siirtyi omaan hyttiinsä vielä hetkeksi karttoja tutkimaan ja suunnittelemaan reittiä, kunnes lopulta sitten itsekin siirtyi unten maille.

Nimi: Anni

21.03.2017 22:10
Rhona seurasi Malcolmia aina laivalle asti. Koko matkan aikana mies ei ollut edes vilkaissut naiseen päin. Justiinsa.
"Unihdit minut mokoma", Rhona mutisi kapteenille haukotuksensa lomasta ja suunnisti pysähtymättä alemmalle kannelle, jossa sitten hiippaili nukkumaan. Onnekseen nainen sentään nukkui heräämättä aamuun asti.

Nimi: Allu

21.03.2017 22:07
Malcolm ei edes muistanut aluksi Rhonan olevan vieläkin mukana. Vasta kun mies pääsi laivalleen, hän muisti naisen. Tai oikeastaan muisti sen takia, kun kuuli askeleita takanaan kävellessään laivaan. Ainiin. Kapteeni sitten vilkaisi naisen suuntaan, ainakin toisen ulkoisesta olemuksesta päätellen Rhona varmaan menisi suoraan nukkumaan. Sen verran väsyneen oloinen nainen on.

Nimi: Anni

21.03.2017 21:40
Rhona kuunteli edelleen miesten keskustelua enemmän tai vähemmän epäuskoisena. Homma lähti lapasesta keskustelun siirryttyä johonkin Fortunaan ja Seymouriin. Rhona ei jaksanut enää pysyä kärryiltä vaan haukotteli silmiään hangaten. Ehkä hän oppisi asiasta lisää myöhemmin jos Malcolm piti sitä tarpeellisena. Samassa Rhona tajusi Malcolmin jo lähteneen kulkemaan ovelle päin ja kipitti perään. Olisi voinut mies edes jotain sanoa eikä vaan hylätä. Mokoma.

Nimi: Allu

21.03.2017 21:20
Malcolm ja Edgar keskustelivat melko pitkään eri asioista. Jossain vaiheessa Malcolm kävi hakemassa toiset tuopit ja keskustelu jatkui. Lopulta Malcolm kuitenkin päätti mennä vihdoin asian ytimeen ja kysyä siitä, mistä oli tullutkin alun alkaen kyselemään.
"Tiedätkös, tahtoisin käydä edistämässä onneani tulevissa suunnitelmissani. Todennäköisesti tarvitsen eniten onnea taistelussa. Missä on Fortuna Victrix? Kuulin sinun käyneen siellä, mutta loppuosa tarinasta on hieman epäselvä", Malcolm kysyi ja saatuaan kysymyksensä esitettyä, Edgar pysähtyi kuin seinään. Mies katsoi sitten vaaleahiuksista kummastuneena.
"Ajattelitko käydä toivomassa, että itse Fortuna kuulee toiveesi?" Edgar kysyi, enemmänkin kuiskaten tällä kertaa. Ennen kuin Malcolm edes vastasi, mies hieraisi ohimoitaan ja jatkoi sitten juttuaan. "Sinuna harkitsisin asiaa vielä. Fortuna tuo onnea, mutta toisinaan myös erittäin huonoa onnea. Olet ollut onnekas tähän saakka, älä pilaa sitä käymällä siellä."
Malcolm hymähti ja suoristi sitten itseään.
"Tarvitsen onnea kaikin mahdollisin keinoin. Olen myös valmis ottamaan riskin, kristallikallon jälkeen aion lähteä taistelemaan Seymouria vastaan. Hänen laivansa on täynnä arvokasta tietoa aarteista, joita monet eivät edes uskoisi todeksi", Malcolm selitti ja joi sitten tuoppinsa loppuun. Miehen pitkäaikaisena suunnitelmana oli käydä toisen merirosvon ovella kolkuttelemassa jo kauan aikaa sitten, mutta Seymour ei ollut niin helposti nujerrettava. Todennäköisesti Malcolm itse saisi turpiinsa legendaariselta Seymourilta.
"Pääset vielä hengestäsi jos Seymourin perään lähdet", Edgar varoitti. Malcolm kuitenkin virnisti samalla kun nousi ylös ja katsoi toista.
"Ehkä se on nuoruuden typeryyttä, kuka tietää. Nyt ensiksi tarvitsen tiedon, miten pääsen temppeliin." Malcolm odotteli samalla kun Edgar näytti pohtivan asiaa. Lopulta kun vaaleahiuksinen laski kultakolikoita täynnä olevan pussukan pöydälle, Edgar suostui kertomaan ohjeet.
"Pidä varasi Malcolm. Onni loppuu kaikilta aikanaan", Edgar varoitteli mutta Malcolm vain heilautti kättään samalla kun käveli jo pois kapakasta.

Nimi: Anni

21.03.2017 20:12
Miesten alkaessa keskustelemaan vähän milloin mistäkin, Rhona huomasi, että keskittymällä kaksikon keskusteluun, hän sai itsensä pysymään rauhallisena. Eihän nainen tietenkään keskusteluun osallistunut, kuunteli vain ja pohti omiaan. Toisen miehen mainitessa naisten tuovan huonoa onnea, Rhona mietti, mistä juttu oli oikein lähtenyt. Ei se voinut tottakaan olla. Malcolmin puhuessa kartoista, Rhona muisti kaikki paperit miehen hytissä. Kapteenilla oli ongelma. Puheen käännyttyä kristallikalloon Rhona pyöritteli silmiään. Vai että sellainen tarina.
Aika pian Rhona huomasi toivovansa Malcolmin jo kohta palaavan laivalle. Rhona halusi takaisin nukkumaan, muttei uskaltanut palata yksinään. Ei sillä, että hän ikinä sitä miehelle myöntäisi.

Nimi: Allu

21.03.2017 19:54
Nainen Malcolmin seurassa kiinnitti nopeasti toisen kapteenin huomion ja mies tuijottikin hetken Malcolmin olan yli suoraan Rhonaa.
"Älä vain sano että olet taas värvännyt uusia jäseniä miehistöösi", Edgar lopulta kysäisi huvittuneena ja käänsi katseensa sitten Malcolmiin. "Laivallasi työskentelee kohta naisia yhtä paljon kuin miehiä. Varo ettet saa erittäin huonoa onnea merillä." Malcolm vain virnisti toisen sanoille ja hörppäsi juomaansa.
"Ken tietää. Enpä ole sen erityisempää huonoa onnea kokenut sen vuoksi, että laivassani työskentelee naisia. Ovat itse asiassa yllättävän reippaita ja hoitavat työnsä hyvin", Malcolm vastasi lopulta, saaden vastaukseksi vain naurun hörähdyksen toiselta.
"Tai sitten vain itse onnen jumalatar on ihastunut sinuun ja päättänyt pitää hyvänä", Edgar tuumasi ja pudisteli päätään. Lopulta kapteenit sitten alkoivat keskustelemaan niitä näitä keskenään. Edgar kirosi myrskyä, joka oli yllättänyt hänen laivansa merellä ollessa. Malcolm puolestaan kehui karttoja, joita oli viime aikoina saanut haltuunsa. Mies uskoi, että yksi niistä johdattaisi hänet lähemmäs sitä mitä hän halusi eniten tällä hetkellä: kristallikallo, johon liittyy muinaisia uskomuksia. Erittäin kallisarvoinen.

Nimi: Anni

21.03.2017 19:15
Rhona seurasi Malcolmia kuin hai laivaa. Hänestä tuntui kuin hän olisi ollut pikkulapsi isänsä perässä. Ei mitenkään kovin hehkeä mielikuva. Malcolmin päästyä vieraan kapteenin luo, Rhona pysytteli hieman etäämmällä, jottei toivottavasti häiritsisi, mutta kuitenkin sen verran lähellä, että useimmat varmaan tajuaisivat naisen olevan Malcolmin seurassa. Niinpä Rhona vain seisoskeli paikallaan ja kuikuili varautuneena ympärilleen. Hiuksensa nainen veti toiselle olalleen ja pyöritteli pientä suortuvaa sormiensä välissä.

Nimi: Allu

21.03.2017 18:55
Malcolm otti tuopit ja lähti sitten kävelemään kohti nurkkapöydässä istuvaa miestä. Muutenhan hän olisi Rhonallekin tarjonnut jotain, mutta jotenkin hän vain oletti, ettei naista kiinnostanut mikään juotava mitä kapakasta saisi. Ei sillä, ei hän myöskään ollut mitenkään herrasmies joten ei heti ensimmäisenä tullut mieleenkään tarjota toiselle mitään. Kun Malcolm pääsi lähemmäs näköetäisyydelle, vanhemman miehen katse nousi vaaleahiuksiseen ja suu vääntyi virneeseen.
"Kappas! Ehdin jo miettiä, milloin tulet rehvastelemaan rahoillasi. Kuulin että tienasit taas melko hyvin hyökkäämällä kauppalaivaan ja tyhjentäen sen täysin", tummahiuksinen mies totesi hieman karhealla äänellä samalla kun Malcolm istahti toista vastapäätä.
"Täytyyhän sitä köyhälle kerjäläiselle tarjota juotavaa silloin tällöin. Kuihdut vielä kasaan", Malcolm vastasi ja tarjosi toisen tuopin miehelle. Mies hörähti nauruun ja otti ilomielin tuopin, toista ei selvästi haitannutkaan kerjäläiseksi haukkuminen. Leikkiähän he vain vetivät. Varsinkin vielä ottaen huomioon miten ironista kerjäläiseksi haukkuminen on, kun toinen kapteeni oli pukeutunut melko siististi ja miehen hattu oli koristeltu melkein yliampuvasti. Mies oli nimeltään Edgar Mendenhall ja hänet tunnettiin ökyilevänä kapteenina. Hänen laivansa oli koristeltu yhtä yliampuvasti kuin miehen hattukin, kaiverruksin sekä laivan keulakuvaksi veistetty nainen olivat samaan aikaan sekä erittäin upea että myös hieman liikaakin jo.

Nimi: Anni

21.03.2017 09:28
Rhona pysyi vaiti loppumatkan ja vain katseli ympärilleen. Hän ei tunnistanut kaupunkia ollenkaan. Toisaalta ei hän ollut ikinä matkustellut, joten lieneekö ihme. Kapakan lähettyvillä Rhona asteli hieman lähemmäs Malcolmia ihan vain siksi aikaa, että pääsi turvallisesti humaltuneiden ohitse Malcolmin vanavedessä. Rhona piti sitä pienempänä riskinä. Olihan Malcolm jo kerran näyttänyt, ettei aikonut koskea naiseen. Känniääliöistä ei voinut olla ihan yhtä varma.
Rhona seisoskeli Malcolmin vieressä ja tarkkaili ympärilleen. Huomaamattaan hän oli alkanut nyppimään kynsiään. Ei Rhona varsinaisesti ahdistunut ollut, lähinnä vain kovin epäluuloinen. Kunhan vain kukaan ei koskisi, Rhona uskoi pärjäävänsä ihan hyvin.

Nimi: Allu

20.03.2017 23:41
Malcolm vain hymähti Rhonan sanoille. Ei hän ollut odottanut naisen pitävän hänestä, eikä hän odottanut sitä tapahtuvan jatkossakaan. Kunhan vain Rhona hoitaisi hommansa, Malcolmia ei kiinnostaisi mitä mieltä nainen hänestä on.
"En vaadikaan sinua pitämään minusta", mies vastasi. Hetken päästä oltiinkin jo vähän rähjäisen kapakan luona. Sen edustalla seisoskeli jokunen humalainen merirosvo jotka yrittivät viehätellä naisia samalla kun osa taas keskittyi kittaamaan juomia nassuun ja pitämään turhaa mölyä. Malcolm ei välittänyt heistä, vaaleahiuksinen vain asteli kapakkaan sisään ja vilkaisi ympärilleen. Hetken mies ehti pian luulla, ettei toista kapteenia ollut paikalla, kunnes mokoman ylikoristeltu hattu pisti silmään. Malcolm suuntasi suoraan tilaamaan pari tuoppia ja vilkaisi sitten peräänsä, oliko Rhona tullut paikalle?

©2017 .:Almanakka:. - suntuubi.com