Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

What Do We Do With the Drunken Sailor?

 1  2  3  4  5  6  7  >

Nimi

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan miinus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
 

Nimi: Anni [EDIT]

10.04.2017 15:55
Rhona ei kuullut mitään, hän ei nähnyt mitään. Hän ei pitänyt pientäkään ääntä vaan antoi kyyneleidensä valua vapaasti täydessä hiljaisuudessa. Viskipullot olivan ihme ja kumma pysyneet naisen matkassa ja säilyneet jopa ehjinä.

---

"Erik?" Rhona kuuli taas äänensä. Hän oli joutunut jättämään poikansa hetkeksi yksin naapurin vaimon loukanneensa itsensä. Poika oli aina pärjännyt hyvin itsekseen, eikä Rhona voinut raahataa sairasta lasta mukanaan. Se ei silti tarkoittanut, että Rhona piti siitä, että joutui jättämään Erikin yksin, vaikkakin vain tunniksi.
"Erik?" ääni oli tyhjä, heikko. Poika oli aina tullut äitiään vastaan, miksei siis nyt? Kani makasi yksinäisenä lattialla. Erik löytyi nurkan takaa lattialle romahtaneena. Pojan suupielestä valui verta.

---

"-katkaisen kätesi ja syötän sen rotille", Rhona havahtui yhtäkkiä tunnistaessaan Malcolmin äänen. Hän käänsi päätään taaksepäin ja näki kuin näkikin kapteenin ja jonkun toisen miehen. Ilmeisesti mies oli tehnyt jotain, mistä Malcolm ei ollut pitänyt kun noin raivokkaasti hääti tiehensä. Rhona katseli Malcolmin häätämää miestä hetken, ennenkuin käänsi katseensa hetkeksi Malcolmiin itseensä ja lopulta takaisin sylissään olleeseen kaniin. Rhona ei edes yrittänyt piilotella kyyneliään. Hän ei yksinkertaisesti jaksanut. Oli jollain tapaa ironista, ettei laivan lääkäri osannut korjata itseään.

Nimi: Allu

10.04.2017 01:53
Katarina ei osannut odottaa Rhonan yllättäen kääntyvän ja ryntäävän pois paikalta. Törmäyksen vuoksi Katarinan kädessä olleet edelliset ostokset putosivat maahan samalla kun vaaleahiuksinen katseli Rhonan perään huolestuneena. Myös Dahlian ja kauppiaan huomio olivat siirtyneet Rhonaan, mutta pian sen jälkeen kun nainen oli kadonnut, Dahlia ei voinut muuta kuin maksaa lelukanin, jonka Rhona oli vienyt mennessään ja sitten raivota Katarinalle siitä, miten osa pudonneista esineistä oli hajalla ja miten heidän täytyisi käydä ostamassa uudet tilalle. Katarina antoi Dahlian rähjäämisen mennä kuitenkin toisasta korvasta sisään ja toisesta ulos, nainen oli enemmän huolestunut siitä, mikä Rhonalle oli yllättäen tullut. Perään hän ei voinut kuitenkaan mennä, Dahlia vaikka taluttaisi hänet kädestä pitäen takaisin jos tarvitsisi.

The Blood Countessilla kävi kuhina kun miehistö alkoi pikkuhiljaa valmistautua tulevaa lähtöä varten. Laiva piti valmistella ja kaikki satamasta tuodut tavarat järjestellä siten, että matkan aikana ne olisi järjestelmällisesti organisoitu ja helposti löydettävissä. Malcolm keskusteli perämiehen kanssa suunnitelmistaan ja mitä reittejä hänellä oli mielessä. Mies myös oli utelias kuulemaan, oliko perämiehellä jotain parempia ideoita tai reittiehdotuksia päämäärän saavuttamiseksi. Jossain vaiheessa kuitenkin kapteeni keskustelun lopuksi kääntyi ja katseli satamaa. Viimeisiä silmäyksiä, todennäköisesti menisi pitkä aika ennenkö he seuraavan kerran tänne tulisivat. Miehen katsellessa satamaa Malcolmin katse jossain vaiheessa kiinnittyi melko tutun näköiseen naiseen. Oliko tuo Rhona? Mitä nainen oikein teki täällä, eikö toisen pitäisi olla Dahlian ja Katarinan kanssa? Uskomatonta. Malcolm päätti ottaa asiasta selvää ja lähti astelemaan laivasta satamaan. Kuitenkin ennenkö mies pääsi tarpeeksi lähelle naista, Malcolm huomasi kauempana toisen miehen joka katseli selvästi tutkaillen Rhonaa, ennenkö lähti kävelemään naista kohti. Jaahas, ja tämän takia Malcolm oli käskenyt Dahlian pitää toista silmällä. Sataman juoppoihin ja muihin ihmisiin ei voinut luottaa sitten ollenkaan! Malcolm pudisti päätään ja käveli lähemmäs. Kun mokoma oli aikeissa ojentaa kättään ja koskettaa Rhonan hartiaa, Malcolm nopeasti pysähtyi miehen viereen ja tarttui toisen ojennettuun käteen.
"Mitä kuvittelit tekeväsi?" Malcolm sanoi kylmästi samalla kun vetäisi miehen kauemmas ja asettui itse Rhonan ja miehen väliin. Vastausaikaa hämmentyneelle miehelle ei annettu ollenkaan loppujen lopuksi.
"Hän kuuluu miehistööni ja jos näen sinut enää koskaan turhan lähellä häntä käsi ojossa, katkaisen kätesi ja syötän sen rotille." Enempää Malcolmin ei tarvinnut sanoa, heti kun mies sai kätensä vapaaksi, tuo lähti kalppimaan nopeasti pois paikalta samalla kun Malcolm vahti, että mies varmasti katosi ihmismassan sekaan.

Nimi: Anni

09.04.2017 16:17
"Äiti katso!" noin kymmenen vanha poika huusi innoissaan, käsi suoraan ylöspäin, kämmenessään pieni lelukani. Pojan pää oli täynnä kaljuja läikkiä, hiukset olivat pudonneet tupoittain jo pidemmän aikaa. Rhona ei tiennyt oliko se sairauden oire vai johtuiko se kehon väsymisestä.
"Erik, sinun pitäisi olla lepäämässä", Rhona kuuli oman äänensä ja katsoi kuinka poika asteli ympyrää. Hän ei jaksanut enää juosta.

---

"Kanit eivät lennä", Rhona kuiskasi silittäen kädesään olevan lelukanin päätä. Samassa maailma naisen ympärillä tuntui jäätyvän, huone tuntui kutistuvan. Kauan siitä oli? Mikä päivä nyt oli? Mikä kuukausi nyt oli? Rhona ei tiennyt kuinka kauan oli ollut orjakauppiaan laivalla. Hän oli menettänyt ajantajunsa. Hän ei myöskään tiennyt, kuinka kauan oli ollut Malcolmin laivalla. Jotenkin hänen oli onnistunut unohtaa Erik täysin.
Rhona pyörähti kannoillaan, törmäsi Katarinaan, jota ei ollut huomannut ja juoksi sitten ulos ovesta pieni kani mukanaan kykenemättä hengittämään. Hän tarvitsi happea, mutta ulkona kaduilla oli liikaa ihmisiä, eikä Rhona tiennyt missä oli tai minne mennä. Siitäkin huolimatta hän vain juoksi.
Vasen, vasen, oikea, suoraan, HEVONEN! Taas vasen ja suoraan. Jotenkin naisen onnistui löytää satamaan suhteellisen lähelle The Blood Countessia. Rhona ei kuitenkaan halunnut nousta laivaan vaan tyytyi istumaan laiturin reunaan vähän matkan päähän laivan keulasta. Rhona ei näynyt ketään kovin lähellä, oli kuulomatkan ulkopuolella laivasta, mutta silti tarpeeksi lähellä, että voisi juosta laivaan jos jotain tapahtuisi.
Rhona laski toisen jalkansa viileään veteen, toisen hän nosti koukkuun ja kietoi kätensä sen ympärille. Kania nainen puristi kädessään kuin hänen henkensä olisi ollut siitä riippuvainen.
Enää hän ei jaksanut taistella kyyneliään vastaan vaan antoi niiden vain valua.

Nimi: Allu

09.04.2017 05:12
Puotiin päästessään Dahlia rupesi keskustelemaan puodinpitäjän kanssa samalla kun antoi Katarinan ja Rhonan katsella, jos löytyisi jotain josta olisi hyötyä tai jota tarvittaisiin laivassa. Nainen itse oli jo eilen ehtinyt illan tullessa hankkimaan kaiken mitä oli halunnutkin, joten nyt nainen vain tyytyi viemään kaksikkoa paikasta toiseen, puodista toiseen ja samalla myös hieman tarkkailemaan selustaa, aivan kuten Malcolm oli pyytänytkin.
Katarina vilkuili ympärilleen uteliaana ja tutkaili, mitä tästä puodista oikein löytyisi. Hieman se erosi edellisestä, mutta jotain pientä ja uutta erikoista sieltä löytyi. Hetken aikaa tutkittuaan tarkemmin, Katarina vilkaisi Rhonaa joka ilmeisesti oli löytänyt jotain, joka oli toisen mielenkiinnon herättänyt. Hetken aikaa toista katsottuaan Katarina käveli toisen vierelle ja vilkaisi, mitä toinen oikein tutkaili.

Nimi: Anni

31.03.2017 00:56
Rhona oli jollain tapaa tyytyväinen, että sai Katarinan miettimään asiaa. Ehkä nainen alkaisi puolustamaan itseään, tästä ei ollenkaan kiitos Dahlialle. Rhona seurasi Dahliaa uuteen puotiin ja katseli vaitonaisena ympärilleen.
Samassa maailma Rhonan ympärillä pysähtyi. Lähellä kauppiasta pienellä hyllyllä istui rivi pieniä kaneja. Ne oli ommeltu pellavasta, niille oli kirjottu pienet silmät, nenä ja suu. Rhona asteli lähemmäs ja nosti yhden käsiinsä. Hän huomasi sen olevan täytetty jollain, kuivalla riisillä ehkä.
Pieni kani toi Rhonan mieleen kuvia noin kymmenen vanhasta pojasta, joka kantoi pientä kaniaan joka paikkaan. Jonka hymy ylti korvasta korvaan. Joka hymyili, vaikka oli erittäin sairas.

Nimi: Allu

30.03.2017 01:43
Katarina vilkaisi taas Rhonaa ja katsoi toista hetken aikaa. Jossain vaiheessa vaaleahiuksinen käänsi sitten katseensa eteenpäin ja mietti toisen sanoja. Ehkä toisella oli jonkinlainen pointti sanoissaan. Katarinan katse kävi sitten Dahlian selässä ja nainen ei voinut muuta kuin purra hetken huultaan ja pohtia asiaa.
Dahlia puolestaan käveli reippaasti eteenpäin ja vilkuili välillä ympärilleen. Pian nainen johdatti poppoon toiseen puotiin, josta löytyisi puuttuvia tavaroita.

Nimi: Anni

30.03.2017 00:38
Rhona vain tuhahti Katarinan vastaukselle. Vai että oli varaa komennella. Eikö nainen tosiaan tajunnut, että tilanne oli harvinaisen epäreilu.
"Pomottamisen ja orjuuttamisen ero on hiuksen hieno", Rhona tyytyi sanomaan. Hän piti sitten katseensa eteenpäin käännettynä. Rhona huomasi rentoutuneensa vähän, ei enää kuikuillut paniikinomaisesti ympärilleen.

Nimi: Allu

26.03.2017 23:51
Katarina hätkähti Rhonan yllättäen tullessa nopeasti viereen ja napaten pullot hänen käsistään. Naisen katse kävi toisessa, kunnes se sitten kääntyi edessä kulkevan Dahlian selkään hetkeksi.
"Koska Dahlialla on varaa komentaa. Hänellä on kokemusta ja hän on periaatteessa ylemmässä asemassa", Katarina vastasi sen jälkeen kun oli hetken miettinyt asiaa. Niin, periaattessa Dahlia oli ylemmässä asemalla. Siinä missä Thore ja Julio olivat ainakin Malcolmin oikea käsi, Dahlian voisi sanoa olevan hänen vasen kätensä. Nainen oli silloin tällöin turhan röyhkeä, mutta sisua toiselta löytyy ja kyllä Dahlia joskus oli mukavaa seuraa.

Nimi: Anni

26.03.2017 23:25
Rhona seurasi Dahlian ja myyjän väittelyä aidosti hämmästyneenä. Dahlia oli jollain tapaa erittäin uskomaton. Rhonalla itsellään ei juuri ikinä ollut tarvetta tinkiä. Pelastettuaan kauppiaan tyttären oli hän aina pääsyt halvemmalla. Dahlian komentaessa taas Katarinaa Rhona putosi taas maan pinnalle.
"Miksi annat hänen käskyttää noin?" Rhona kysäisi Katarinalta saatuaan tämän kiinni ja poimittuaan lähinnä nyt pullot naisen käsistä ihan vaan, jotta eivät menisi rikki.

Nimi: Allu

26.03.2017 06:52
Dahlia seurasi sivusta tilannetta. Kauppias hymyili tyytyväisen oloisena ja otti sitten ylimääräiset tavarat pois tiskiltä, jättäen jäljelle vain Rhonan sivuun pistämät tavarat. Kun myyjä ilmoitti hinnan, Dahlia päätti tulla väliin. Kauppias pyysi suorastaan ryöstöhintaa.
"Ehei, tuo on jo liikaa", Dahla tokaisi samalla kun otti katsekontaktin myyjän kanssa. Myyjän ja naisen välille tulikin pieni väittely. Kauppias ei millään olisi halunnut myöntää hinnan olevan törkeän korkea eikä häntä myöskään huvittanut laskea sitä. Dahlia taas tinki sen minkä kerkesi, nainen oli niin jääräpäinen että pystyi näkemään miten kauppias alkoi murtua tarpeeksi kauan väiteltyään Dahlian kanssa. Pieni suukopu havahdutti Katarinankin seuraamaan tilannetta sivusta.
"Tämä oli viimeinen tarjous. Ota tai jätä, satamasta löytyy kyllä joku toinenkin jolta voimme ostaa nämä", Dahlia ilmoitti. Lopulta pienen mietinnän jälkeen myyjä suostui laskemaan hintaa huomattavasti reilumpaan. Siihen Dahliakin suostui ja kaupat saatiin tehtyä.
"Katarina, sinä voit kantaa nämä tavarat", Dahlia ilmoitti ja lähti sitten ulos odottamaan Rhonaa ja Katarinaa. Katarina keräsi tavarat nopeasti tiskiltä, vilkaisi Rhonaa kuin varmistaen että kaikki tarvittava täältä on hankittu ja sitten vaaleahiuksinen astelikin jo Dahlian perään.

Nimi: Anni

25.03.2017 09:23
Rhona laski tarkistamansa lääkkeet takaisin pöydälle ja katsoi kauppiaan esille nostamia pulloja. Heti näytti paremmalta. Rhona kävi taas kaikki pullot läpi napaten sitten pari vähän sivummalle. Ne hän halusi. Rhona tarkisti vielä ensiaputarvikkeet ja ilmoitti sitten haluavansa ne sivuun laittamansa pullot, ensiaputarvikkeet ja yhden lääkkeen.

Nimi: Allu

25.03.2017 06:06
Kauppias kaivoi esille pari muuta pulloa ja asetti ne tiskille.
"Tässä on vahvimmat joita minulta saa", kauppias tokaisi ja antoi sitten naisen tutkia rauhassa pulloja. Dahlia seurasi vierestä Rhonaa ja piti käsiään taas puuskassa. Välillä naisen katse harhaili kauppiaaseen ja Katarinaan, mutta lopulta se palasi aina takaisin tiskillä oleviin tavaroihin.

Nimi: Anni

24.03.2017 22:37
Rhona säpsähti Dahlian yhtäkkiä kutsuessa häntä, mutta käveli kuitenkin naisen luokse. Nainen sitten tarkkaili esille otettuja tarvikkeita. Ensin nainen tarkisti alkoholit, kuinka vahvoja, minkä merkkisiä ja niin edelleen.
"Ei sattuisi olemaan mitään vahvempaa?" Rhona kysäisi sitten samalla kun laski viimeisenkin pullon käsistään. Parasta olisi skottilainen viski, joka oli lähes kuin puhdasta etanolia. Rhona silmäili lääkkeitä vielä. Yksi oli sellainen, josta saattaisi olla hyötyä.

Nimi: Allu

24.03.2017 01:24
Dahlia asteli kauppiaan luokse ja alkoi kyselemään, mitä kaikkea tuolta löytyisi. Parhaillaan he voisivat saada suurimman osan tavaroista jo täältä. Kauppiaan selittäessä ja Dahlian kuunnellessa Katarina katseli ympärilleen hetken, kunnes asteli lähemmäs tutkimaan jotain lähempää. Mielenkiintoista. Naisen silmiin pisti myös jotain, joka muistutti hieman häntä entisestä kodistaan Ruotsissa.
"Onko tässä mitään, josta olisi jotain hyötyä sinulle?" Dahlia kysäisi pian Rhonalta ja viittoi toista tulemaan lähemmäs katsomaan, mitä kauppias oli ottanut esille. Paria lääkettä tuolta löytyi myös, sekä kangasta, riepuja, eri alkoholeja sekä jonkinlaisia ensiaputarvikkeita. Nuo nyt olivat ainakin sellaisia, joita he olivat etsimässä satamasta.

Nimi: Anni

23.03.2017 21:03
Rhona huomasi asettuneensa kävelemään Katarinan ja Dahlian väliin. Jotenkin se tuntui turvallisemmalta. Mitään nainen ei sanonut, kuikuili vain ympärilleen aikalailla tauotta. Nyt päivän aikaan liikkeellä oli enemmän ihmisiä, eikä Rhona pahemmin asiasta tykännyt. Pieneen puotiin päästyään Rhona katseli ympärilleen, mutta pysytteli edelleen Katarinan ja Dahlian lähettyvillä.

Nimi: Allu

22.03.2017 20:13
Dahlia piti käsiään puuskassa ja kuunteli Rhonan vastausta. Selvä, eli ensimmäiseksi voisi napata viskipullot kun ne nyt olivat ensimmäisenä tarjolla satamassa. Dahlia vilkaisi sitten Katarinaa ja lähti sitten kävelemään satamaan. Samalla hän muisteli, mistä päin löytyisi mitäkin. Satama oli onneksi melko selkeästi jakautunut eri alueisiin joista sitten saisi helposti hankittua kaiken tarvittavan. Kuten Malcolm oli myös pyytänyt, Dahlia piti ympäristöä silmällä sen varalta, jos joku alkaisi käyttäytymään röyhkeästi ja epäilyttävästi. Nainen ei ainakaan katselisi kauaa sellaista meininkiä. Ei mennyt kauaakaan kun Dahlia pysäytti porukan ja vei sitten pieneen kaupan tyyliseen, jossa oli erilaisia juomapulloja sekä pientä hyödyllistä tavaraa, kuten kankaita, riepuja ynnä muuta.

Nimi: Anni

22.03.2017 15:48
Rhona vain nyökkäsi Malcolmin sanoille. Jos mies kerran olisi halunnut Rhonan heräävän aiemmin, olisi tullut herättämään. Malcolm vielä sitten käski Dahliaa pitämään ympäristöä silmällä, jolle Rhona ei vaivautunut edes kohottamaan kulmaansa. Tässä oli nyt taas jotain meneillään tai Rhona yliajatteli asiaa. Oli miten oli, ei nainen jaksanut olla asiasta kovinkaan kiinnostunut.
"Perus ensiaputarvikkeet nyt ainakin, vähän jotai muuta tarviketta, ehkä jotain lääkkeitä ja pari pulloa viskiä", Rhona vastasi Dahlian kysymykseen. Nainen oli taas tuttuun tapaansa kylmä ja etäinen. Aivan kuin viimeöinen ei olisi edes tapahtunut.
"Katsoo nyt, mitä kaikkea löytyy", Rhona lisäsi vielä lähtien sitten astelemaan pois laivasta.

Nimi: Allu

21.03.2017 23:21
Katarina seisoskeli Dhalian ja Malcolmin vieressä, kuitenkin keskittyen enemmän katselemaan sataman suuntaan. Samalla hän hieman kuunteli, mitä kaksikko keskusteli mutta suurimmaksi osaksi Katarina kuitenkin tutki katseellaan satamaa. Se kun oli aina aivan erilainen päiväsaikaan. Rhonan ilmestyessä paikalle Malcolm ja Dahlia lopettivat keskustelun ja kääntyivät molemmat katsomaan Rhonaa.
"Huomenta, aamu on jo pitkällä mutta mikään kiire tässä ei ole. Kuten eilen jo totesin, pääset tänään hankkimaan kaiken tarvitsemasi satamasta. Katarina ja Dahlia tulevat mukaasi. Dahlia tuntee sataman parhaiten, joten kerro vain mitä tarvitset niin hän johdattaa teidät sinne", Malcolm kertoi ja vilkaisi sitten Dahliaa. Dahlia seisoi miehen vieressä kädet puuskassa ja nyökkäsi vastaukseksi. Kapteeni käänsi katseensa sitten takaisin Rhonaan.
"Dahlialla on rahat valmiina. Jos satut löytämään itsellesi jotain mitä haluaisit, vaatetta tai muuta, saat luvan ostaa niitäkin myös", Malcolm jatkoi. Katarinakin oli kääntänyt katseensa satamasta Rhonan suuntaan ja hymyili toiselle hieman.
"Eiköhän siinä sitten ollut kaikki. Tulkaa ajoissa takaisin, illalla alkaa valmistelut huomisaamun lähtöä varten. Niin, ja Dahlia", Malcom käänsi katseensa naiseen ja vaihtoi katseita tuon kanssa hetken, "kuten aiemmin jo keskustelimme, pidä ympäristöä silmällä."
"Totta kai, voit luottaa minuun", Dahlia vastasi. Kun Malcolm lähti takaisin hyttiinsä, nainen hieraisi niskaansa ja käänsi katseensa ensin Katarinaan ja sitten Rhonaan.
"Osaatko tähän hätään kertoa, mitä tarvitset?" Dahlia lopulta kysyi naiselta ja vaihtoi painoa jalalta toiselle.

Nimi: Anni

21.03.2017 23:07
Rhona ei ehtinyt edes sanomaan Katarinalle huomenta ennekuin nainen jo katosi. Ensinnäkin Rhona oli vasta herännyt, eikä siis toiminut täydellä teholla. Toisekseen Katarina ei oikeastaan muuta tehnyt kuin astunut ensin huoneeseen ja samantien ulos. Toivottavasti Rhonalla ei kovin kova kiire ollut.
Rhona haukotteli uudemman kerran ja haroi sekaista tukkaansa sormillaan ennenkuin solmi sen kiinni tuttuun tapaansa. Samalla hän muisteli, mitä kaikkea laivan varastoista jo löytyi ja totesi, että perus ensiaputarvikkeet ainakin puuttuivat. Muutamaa peruslääkettä olisi hyvä löytää ja joitain perustarvikkeita. Niin ja pari pulloa viskiä, se toimi hyvin haavojen desinfioimiseen.
Nostettuaan tyynynsä takaisin sängylleen Rhona lähti tassuttelemaan kannelle. Katarina oli puhunut monikossa. Kukakohan heidän mukaansa oli tulossa?

Nimi: Allu

21.03.2017 22:48
Melko aikaisin aamusta Malcolm oli käynyt hoitamassa asioita satamassa jälleen. Tosin, loput jutut jäisivät miehistön hommiin sillä mies itse oli jo omat juttunsa hoitanut. Jossain vaiheessa aamua Malcolm myös muisti, että Rhonan pitäisi käydä hakemassa tarvikkeita satamasta itselleen. Pitihän toisen saada töitään tehtyä ja todennäköisesti laivasta puuttuisi sellaisia tarvikkeita, joita Rhona tarvitsisi. Malcolm sitten odotti jonkin aikaa, kunnes bongasi Katarinan ja Dahlian. Saisivat käyttää Rhonaa satamassa. Katarina lähetettiinkin hakemaan Rhonaa samalla kun Malcolm selitti Dahlialle, mitä naisten pitäisi satamassa tehdä ja myös antoi tarpeeksi rahaa jotta voisivat ostaa tavaroita.
"Huomenta", Katarina sanoi astuessaan naisten makuutiloihin ja huomatessaan, että Rhona on hereillä. Hän ei ollut viitsinyt toista herättää aiemmin, toinen kun näytti niin levolliselta. Lepoa Rhona oli kaivannut, sen Katarinakin pystyi kertomaan vain vilkaisemalla toista.
"Menemme kohta satamaan ostamaan sinulle tarvikkeita. Nähdään kannella, odotamme sinua siellä", Katarina ilmoitti hymyillen ystävällisesti ja lähti sitten takaisin kannelle.

Nimi: Anni

21.03.2017 22:41
Rhona heräili taas jossain vaiheessa vihdoin edes jotenkin levänneen oloisena. Hän ei tiennyt mitä kello oli, hän ei hetkeen tiennyt missä oli eikä hän löytänyt tyynyään. Haukoteltuaan Rhona kampesi itsensä istumaan ja vain katseli ympärilleen. Ainiin... Ei enää sellejä. Ja tyynykin löytyi lattialta sängyn vierestä.

Nimi: Allu

21.03.2017 22:23
Malcolm naurahti Rhonan mutinoille ja katsoi miten nainen kipitti alemmalle kannelle. Tottahan se oli, mies oli unohtanut Rhonan hetkeksi. Hetken Malcolm katseli vielä tähtitaivasta, kunnes lopulta siirtyi omaan hyttiinsä vielä hetkeksi karttoja tutkimaan ja suunnittelemaan reittiä, kunnes lopulta sitten itsekin siirtyi unten maille.

Nimi: Anni

21.03.2017 22:10
Rhona seurasi Malcolmia aina laivalle asti. Koko matkan aikana mies ei ollut edes vilkaissut naiseen päin. Justiinsa.
"Unihdit minut mokoma", Rhona mutisi kapteenille haukotuksensa lomasta ja suunnisti pysähtymättä alemmalle kannelle, jossa sitten hiippaili nukkumaan. Onnekseen nainen sentään nukkui heräämättä aamuun asti.

©2018 .:Almanakka:. - suntuubi.com